Vaste prijzen

We zijn op verschillende manieren onderscheidend. Zo staan we voor de FAIRe aanpak: gericht op de mens, recht door zee en zonder verrassingen. Om die reden maken wij onze prijzen inzichtelijk. Maatschappelijk ondernemen maakt daarnaast onlosmakelijk deel uit van ons zaken doen. Een deel van onze omzet staan wij af aan een goed doel.

 

FAIRe werkgevers menuFAIRe werknemers menuFAIRe arbeidsmediation menuFAIRe echtscheidingsmenu

Stel uw vraag

Weten waar u aan toe bent

FAIRe resultaat. Het sleutelwoord. U kunt kiezen voor een vast tarief. Hiermee weet u van tevoren wat uw kosten zijn en wordt u achteraf niet verrast door een te hoge rekening. Geen onverwachte kantoorkosten. U kent ze vast wel. Advocatenkantoren die 6% kantoorkosten maar ook elk klein telefoontje, verzonden mail, faxbericht etc. rekenen.

 

Het vaste tarief zorgt ook voor snel, doelmatig en pragmatisch werken. Geen onverwacht hoge rekening maar ook doeltreffend aanpakken. FAIRe dus met een fair resultaat.

 

Uiteraard moet FAIRe wel in staat worden gesteld om zich een goed beeld te vormen van de casus. Daartoe is het eerste gesprek en inzage in het dossier geheel vrijblijvend. U ontvangt op basis daarvan een offerte. Een eerlijke offerte waarbij tijd, risico en kosten worden ingeschat. Mocht u toch besluiten om op uurtarief te werken, kan dat uiteraard ook.

Recht door zee

Pin It on Pinterest