Afgelopen jaar heb ik hulp gehad van Marloes in een privé zaak (particuliere zaak). Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Marloes is rustig, heeft een goede kennis en is standvastig in haar plan. Ze weet hoe ze helder en duidelijk kan communiceren naar de klant. Daarnaast heeft ze een integere persoonlijkheid wat ik erg prettig vind. Ze heeft mij heel erg het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond en neemt de tijd voor het contact wat je op dat moment nodig hebt. Wanneer ik haar nodig had was ze goed bereikbaar. Kortom een dikke aanbeveling voor haar en ook haar collega’s van Faire!!!!

~ Particulier

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Pin It on Pinterest