Workshop Grip op verzuim en vitaliteit!

Wij ontmoeten u graag op dinsdag 14 op het kantoor van Kettlitz Wulfse Verzekeringen aan de Dukatenburg 70 te Nieuwegein.

  • Inloop: 13:45 – 14:00
  • Workshop: 14:00 – 16:00
  • Sparren met collega ondernemers tijdens een drankje: 16:00 – 17:00

 

Inhoud workshop
Speciaal voor onze relaties organiseren wij een workshop  waarin wij u meer vertellen over de financiële en gezondheidsbevorderende kant van integraal gezondheidsbeleid. U krijgt concrete handvatten en ziet hoe u wellicht kunt besparen op verzuimkosten. We staan expliciet stil bij de keuze die ondernemers voor 1 april 2017 moeten maken over het al dan niet zelf de regie voeren omtrent ziekte en arbeidsongeschiktheid van medewerkers versus het uit handen geven hiervan bij het UWV. En we behandelen een aantal juridische zaken omtrent verzuim en re-integratie waarmee veel werkgevers te maken krijgen. Zodat u meer grip krijgt op het voorkomen en verminderen van de effecten van verzuim. De volgende onderwerpen komen in elk geval aan bod:

  • Hoe kunnen verzekeraars geld voor mijn bedrijf gaan verdienen?
  • Hoe stimuleer ik op een aantrekkelijke en betaalbare manier duurzame inzetbaarheid in mijn bedrijf?
  • Wat is voor mijn bedrijf de toegevoegde waarde van een casemanager?
  • Hoe zit het met de wijziging van de wet BeZaVa (WGA): Kies ik voor het UWV of juist voor samenwerken met een verzekeraar?
  • Ik heb het gevoel dat mijn zieke werknemer meer kan dan hij/zij laat zien. Wat mag ik doen in welke situatie?
  • Wat moet en kan ik doen als mijn medewerker niet meewerkt aan zijn re-integratie?
  • Mijn werknemer is twee jaar ziek. Nu gaat hij/zij ziek uit dienst. Toch?

Wilt u zich aanmelden stuur een mail naar: info@faireadvocaten.nl

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Pin It on Pinterest